Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توجه دولت به افزایش ظرفیت حمل بار در خطوط ریلی کشور گفت: ۱۵ هزار کیلومتر خط آهن در حال مطالعه، طراحی و ساخت است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، در حاشیه مراسم آغاز عملیات اجرایی قطار حومه ای شهر جدید مجلسی در استان اصفهان، در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود ۱۴ هزار کیلومتر خط ریلی در کشور گفت: در حوزه ریل هدفگذاری کشور افزایش ۲۰ درصدی حمل بار است که تحقق این هدف به توسعه زیرساخت‌ها بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر طراحی و اجرای ۱۵ هزار کیلومتر پروژه ریلی در کشور در جریان است که اتصال به مراکز بار، ایجاد خط دوم، افزایش راندمان و سرعت و بهسازی خطوط را شامل میشود.

اسلامی با اشاره به افتتاح بخشی از پروژه خط دوم راه آهن بافق گفت: مهم‌ترین پروژه ریلی که امیدواریم بتوانیم با تامین بودجه تا پایان سال به افتتاح برسانیم، پروژه خط دوم راه آهن بافق- زرین شهر به طول ۵۳۴ کیلومتر است که فعلا ۱۷۰ کیلومتر از آن آماده شده است.

وی افزود: این طرح موجب می‌شود ظرفیت حمل بار کشور توسط ریل از حدود ۵ میلیون تن به ۱۵ میلیون تن در مسیر شرقی افزایش پیدا کند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی راه آهن حومه ای شهر جدید مجلسی، گفت: قطارهای حومه ای به منظور محقق شدن توسعه پایدار و کنترل ترافیک های غیر ضرور دارای اولویت است.

وی ادامه داد: پروژه ای که امروز عملیات اجرایی آن آغاز شد، از مصادیق رویکرد دولت در توجه به قطارهای حومه ای است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به طرح اقدام ملی برای عرضه مسکن اشاره کرد و گفت: در طرح اقدام ملی برای عرضه مسکن، احداث ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طی دو سال پیش بینی شده و استان ها و شهرستان ها، سهمیه مشخصی در این طرح دارند. در فاز ثبت نام، صورت مساله را دقیق طرح می کنیم تا در شهرها بتوانیم به میزان تقاضا، مسکن عرضه کنیم.

وی ادامه داد: هیچ استانی از این طرح حذف نشده، بلکه ثبت نام به ترتیب انجام می شود. وزارت راه و شهرسازی از اقدامات هیجان زده و بدون محاسبات اجتناب کرده و می کند. بنابراین در حال حاضر ثبت نام در هر مقطع برای سه استان انجام می شود.

اسلامی با بیان اینکه سامانه ثبت نام تاکنون پاسخگویی مناسبی داشته است، گفت: در اکثر شهرها به این جمع بندی رسیده ایم که باید به سهمیه اضافه شود. ما باید زمین بیشتری را شناسایی کرده و در فاز دوم ثبت نام، در اختیار مردم قرار دهیم.

وی افزود: از فردا ثبت نام در سه استان کهکیلویه و بوئر احمد، چهارمحال بختیاری و همدان آغاز خواهد شد و ثبت نام در تمام استان ها تا پایان آذرماه به اتمام می رسد.

اسلامی با بیان اینکه زمین برای احداث ۱۸۰ هزار واحد مسکونی شناسایی و عملیات احداث این واحدها آغاز شده است، گفت: به دنبال آن هستیم که تا پایان سال، عملیات اجرایی هر ۴۰۰ هزار واحد را آغاز کرده تا مردم در زمان مناسبی واحدهای مسکونی خود را در اختیار بگیرند.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به برنامه این وزارتخانه برای احداث و بهسازی راه های روستایی اشاره کرد و گفت: بهسازی معابر داخل روستا بر عهده دهیاری ها و شوراهای روستا است، که با مشارکت استانداری ها و فرمانداری ها انجام می شود.

وی ادامه داد: اما بهسازی راه های روستایی در اولویت وزارت راه و شهرسازی قرار دارد. به منظور ایجاد توسعه متوازن و عادلانه، برنامه ما این است که در سال جاری در قالب طرح ابرار، ۲ هزار کیلومتر راه روستایی احداث، آسفالته و بازسازی شود.

اسلامی در انتها گفت: این پروژه به صورت فعال در تمام استان ها در جریان است. سال آینده نیز احداث و بهسازی ۳ هزار کیلومتر راه روستایی در برنامه قرار دارد. به نحوی که یک رکورد در توسعه راه های روستایی ثبت کرده و محرومیت را برای همیشه از چهره روستاهای کشور پاک کنیم.

بیشتر بخوانید: تحویل ۷۰ هزار مسکن به مددجویان بهزیستی آغاز ثبت نام طرح ملی مسکن از 15 آبان در 10 استان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه دولت راه آهن راه و شهرسازی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۰۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است

به گزارش خبرگزاری مهر، میر شمس الدین فلاح هاشمی؛ مدیرعامل نشر صاد درباره حال و هوای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سال‌های گذشته گفت: معتقدم به جز ایام کرونا و ایام خاص، نمایشگاه کتاب به نوعی کارناوال شادی است و می‌توان آن را بهار کتاب تلقی کرد. این شور و نشاط و هیجان میان ناشران، نویسندگان و مخاطبان (کودک و نوجوان و بزرگسال) در همه غرفه‌ها دیدنی است و در واقع می‌توان گفت، نمی‌توان در جای دیگر آن را سراغ داشت. با وجود نمایشگاه‌های استانی، نمایشگاه کتاب تهران همواره از جمله رویدادهای مهم فرهنگی ادبی و علمی کشور است و حس بسیار زیبایی میان مردم ایجاد می‌کند و این شلوغی و این شور مردم نسبت به کتاب علی‌رغم مشکلات اقتصادی و گرانی کتاب، ستودنی است.

وی افزود: من تجربه حضور در نمایشگاه کتاب استانبول را نیز دارم و باید بگویم با نمایشگاه کتاب تهران قابل مقایسه نیست و اگر هر کدام از کتاب‌دوستان کشورهای همسایه سری به نمایشگاه کتاب ایران بزنند واقعاً شگفت‌زده خواهند شد. پس نمایشگاه کتاب ما نسبت به نمایشگاه‌های کتاب کشورهای دیگر مانند ترکیه برتر است و این جمله را که مطالعه کمتر شده، نقض می‌کند چرا که مطالعه همواره بوده است. شاید که قدرت خرید مردم کمتر شده باشد ولی کتاب همیشه جایگاه خودش را داشته است.

مدیرعامل نشر صاد در ادامه سخنان خود گفت: مردم هیچگاه با کتاب و کتابخوانی قهر نبوده‌اند. اگر کتاب، کتاب خوبی باشد از زیر سنگ هم که شده باشد، مردم آن را تهیه کرده و مطالعه می‌کنند و به دستش می‌آورند حتی اگر دست دوم باشد. شاهد هستم کتاب‌های خوب دست به دست می‌شوند و به خاطر قیمت‌شان نوبتی خوانده می‌شوند و ناشران بعضاً کتاب‌های پرفروشی دارند، بنابراین مردم با کتابِ خوب همواره در آشتی هستند. کتاب‌های خوبی نیز داریم ولی در مقایسه با کتاب‌های سال‌های گذشته به خصوص در زمینه علوم انسانی و تألیفی کمی افول داشته‌ایم که این به مدل آموزش در دانشگاه‌ها برمی گردد.

فلاح هاشمی درباره اینکه اگر نمایشگاه تبدیل به یک سوژه جهت گردشگری ادبی شود چه اتفاقی برای صنعت نشر رخ می‌دهد، گفت: این اتفاق بسیار خوبی است و تقریباً افتاده است ولی باید تمامی ارگان‌های ذی‌ربط به میدان بیایند، از شهرداری گرفته تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارگان‌هایی که در این فضا فعالیت می‌کنند. باید فضا را برای بهار کتاب ایران مهیا کرد تا کسی که از شهرستان می‌آید و چند روز در تهران مقیم می‌شود یا حداقل از صبح تا غروب می‌آید و در نمایشگاه حضور دارد برایش یک خاطره به یادماندنی خلق شود. یعنی از موارد تفریحی گرفته تا مدل عرضه و معرفی کتاب، فکر شده باشد. نمایشگاه کتاب این ظرفیت را دارد. حتی قهرمان کتاب‌ها این ظرفیت را دارند تا از این فرصت استفاده و گردشگر خارجی را جذب این اتفاق سالانه کنیم.

کد خبر 6095672 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA 
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • انسان‌تباران دنیسووا چه کسانی بودند؟ (+عکس)
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی