Web Analytics Made Easy - Statcounter

بالاخره پس از ۱۶ سال انتظار در نهایت قطار ارومیه ـ مراغه به سر رسید و خبرها حاکی از افتتاح آن در زمانی نه چندان دور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،  این روزها خبر رسیدن ریل راه‌آهن ارومیه ـ مراغه نُقل هر مجلسی شده و همگان خود را آماده شنیدن سوت قطار کرده‌اند.

بر اساس اعلام مسئولان طرح ملی راه‌آهن ارومیه ـ مراغه به طول ۱۸۴ کیلومتر در ۵ قطعه باید در سال ۸۸ به اتمام می‌رسید، اما گویا اکنون پس از ۱۶ سال و تاخیری چندین ساله در نوبت پوشیدن جامه افتتاح بر خود بوده و بالاخره از ریل وعده‌های مسئولین خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آذربایجان‌غربی به‌دلیل هم‌مرز بودن با ۳ کشور ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان به‌عنوان شاهراه ارتباطی ایران به اروپا یاد می‌شود و هریک از مسئولین در تلاش به منظور درج افتخار رساندن قطار به نام خود هستند.

اما آنچه که اکنون مطرح بوده، صحبت‌های ضد و نقیض نمایندگان علیه یکدیگر است. در زیر تنها قسمتی از سخنان ضد و نقیض ۲ نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی و تناقضات موجود در این سخنان را مشاهده می‌کنید.

* وزیر راه و شهرسازی: سرعت قطار ۱۶۰ کیلومتر در ساعت است…

* نادر قاضی‌پور: ریل‌ها پوسیده‌اند! سرعت قطار ۶۰ کیلومتر در ساعت است!…

* سید هادی بهادری: آخرین پیچ‌های ریل قطار بسته شد. سرعت قطار ۱۲۰ کیلومتر در ساعت است…

به همین منظور و با مرور سخنان این ۲ نماینده، سراغ آن‌ها رفته و آخرین وضعیت راه‌آهن ارومیه ـ مراغه را جویا شدیم.

ریل‌های راه‌آهن سالم و عاری از مشکل است

سید هادی بهادری یکی از نمایندگان مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اروم‌نیوز، می‌گوید: مراحل ریل‌گذاری قطار ارومیه ـ مراغه به پایان رسیده و پس از تحویل وزارت راه و شهرسازی، به سازمان استانداردسازی واگذار می‌شود تا مراحل استانداردسازی راه‌آهن انجام شود.

وی، خبرها در خصوص پوسیدگی راه‌آهن را شایعه خوانده و می‌افزاید: شایعات حقیقت ندارد. تمامی ریل‌ها به تازگی خریداری شده و سالم هستند، حتی اکنون نیز قطار می‌تواند در این مسیر با سرعت کم به حرکت درآید و پس از استانداردسازی نیز می‌تواند با سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت در رفت و آمد باشد.

ریل‌های راه‌آهن ارومیه ـ مراغه پوسیده و وارداتی است

نادر قاضی‌پور، دیگر نماینده ارومیه هم به نادرست بودن سخنان نماینده دیگر این شهرستان اشاره کرده و می‌گوید: ریل‌های راه‌آهن همگی دارای مشکل بوده و پوسیده هستند. با ضربه دچار از هم پاشیدگی می‌شوند. هیچ‌کس نمی‌تواند ادعای سالم بودن آن‌ها را داشته و یا قطار را بر نام خود بزند، چراکه از سال ۸۰ و آغاز طرح راه‌آهن افراد مختلفی بر روی این موضوع فعالیت داشته‌اند.

وی، با اشاره بع زنگ‌زدگی و پوسیدگی ریل‌ها ادامه می‌دهد: مشکل ریل‌ها تنها زنگ‌زدگی نیست، هیچ‌کدام از ریل‌ها دارای مشخصات تولید نیستند و در برابر سردی، گرمی و سرعت قطار دچار مشکل خواهند شد.

این نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، ریل‌های راه‌آهن را وارداتی خوانده و می‌گوید: دولتمردان و بزرگان، ریل‌های قطار کهنه و استفاده شده از کشورهای چین و هند که مورد استفاده آن‌ها نبوده را وارد کرده‌اند. این در حالی است که اصفهان تولیدکننده بهترین ریل‌ها با استانداردهای بسیار مناسب است.

وی، تاکید می‌کند: مانع آمدن قطار با مسیر و وضعیت موجود به ارومیه نشدم تا نگویند قاضی پور با قطار و پیشرفت استان مقابله کرد، اما مسئولین باید پاسخگوی وضعیت فعلی باشند و تازمانی که مسئولان خود از تولید داخلی حمایت نکرده و تن به خرید تولیدات کهنه و فرسوده خارجی دهند، هیچ پیشرفتی در ایران حاصل نمی‌شود.

همچنان که خواندید، هرکدام از نمایندگان طی صحبت‌ها و گفتگو‌های خود سخنانی ضد و نقیض یکدیگر بیان می‌کنند و هرکدام صحبت های نماینده دیگر را رد می‌کند.

سنگ بردارید و به فرسودگی ریل‌ها مطمئن شوید!

جالب اینجا است که قاضی پور از خبرنگار اروم‌نیوز خواسته سنگی برداشته و به ۴۰ کیلومتری ایستگاه قطار ارومیه برود و با زدن ضربه‌ای بر روی ریل‌ها به صداقت سخنان وی پی ببرد!

اما آیا همگان باید سنگی برداشته و به سوی راه‌آهن بروند تا به درستی حرف هرکدام از نمایندگان پی ببرند؟!

بهتر نیست یکی از مسئولان مورد اطمینان و اعتماد مردم به میدان آمده و همگان را از سردرگمی سالم بودن یا نبودن ریل و همچنین وارداتی بودن آن‌ها مطلع سازد؟!

گویا تمامی مسئولین، ۱۶ سال است مردم ارومیه را بازیچه وعده‌ها و سخنان خود کرده‌اند و بار دیگر می‌خواهند با راه‌آهنی نصفه و نیمه، قند در دل مردم آب کرده و  برای انتخابات پیش‌رو برای خود رای خریده و از نواقصات آن برای میز و گزینه‌های پیشنهادی‌شان به مردم سوء‌استفاده کنند.

بنا به برخی گفته ها، قطار تا دهه فجر در ارومیه خواهد بود! مفهوم این امر یعنی یا جان مردم اهمیتی برای مسئولین ندارد یا اینکه تنها دغدغه مدیران مربوطه افتخار اتمام پروژه قطار مراغه ـ ارومیه به نام خودشان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۷۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • عطر افشانی مزار شهدا درپلدشت
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر